ΛΕΒΗΤΕΣ-ΣΟΜΠΕΣ PELLET


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
 Κωδικός: PELLETECH15

ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ PELLETECH15

PELLETECH 15 Ατομική μονάδα θέρμανσης κατάλληλη για διαμερίσματα ή σπίτια μικρής ενεργειακής κατανάλωσης. Το PelleΤech 15 έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε πολύ μικρούς χώρους όπως μικρές αποθήκες, πλυσταριά, μπαλκόνια ή άλλους βοηθητικούς χώρους. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις, η compact κατασκευή και τα ενσωματωμένα εξαρτήματα διασύνδεσης του με το δίκτυο θέρμανσης σε συνδυασμό την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση του το καθιστούν ως την Νο1 επιλογή σε λέβητα pellet. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜ..

3.200,00€ 2.750,00€

 Κωδικός: PELLETECH25

ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ PELLETECH 25

PELLETECH 35 Ατομική μονάδα θέρμανσης κατάλληλη για διαμερίσματα ή σπίτια μικρής ενεργειακής κατανάλωσης. Το PelleΤech 25 έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε πολύ μικρούς χώρους όπως μικρές αποθήκες, πλυσταριά, μπαλκόνια ή άλλους βοηθητικούς χώρους. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις, η compact κατασκευή και τα ενσωματωμένα εξαρτήματα διασύνδεσης του με το δίκτυο θέρμανσης σε συνδυασμό την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση του το καθιστούν ως την Νο1 επιλογή σε λέβητα pellet. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜ..

3.400,00€ 2.950,00€

 Κωδικός: PELLETECH35

ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ PELLETECH 35

PELLETECH 35 Ατομική μονάδα θέρμανσης κατάλληλη για διαμερίσματα ή σπίτια μικρής ενεργειακής κατανάλωσης. Το PelleΤech 35 έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε πολύ μικρούς χώρους όπως μικρές αποθήκες, πλυσταριά, μπαλκόνια ή άλλους βοηθητικούς χώρους. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις, η compact κατασκευή και τα ενσωματωμένα εξαρτήματα διασύνδεσης του με το δίκτυο θέρμανσης σε συνδυασμό την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση του το καθιστούν ως την Νο1 επιλογή σε λέβητα pellet. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜ..

3.800,00€ 3.250,00€

 Κωδικός: PELLETECH50

ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ PELLETECH 50

PELLETECH 50 Ατομική μονάδα θέρμανσης κατάλληλη για διαμερίσματα ή σπίτια μικρής ενεργειακής κατανάλωσης. Το PelleΤech 50 έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε πολύ μικρούς χώρους όπως μικρές αποθήκες, πλυσταριά, μπαλκόνια ή άλλους βοηθητικούς χώρους. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις, η compact κατασκευή και τα ενσωματωμένα εξαρτήματα διασύνδεσης του με το δίκτυο θέρμανσης σε συνδυασμό την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση του το καθιστούν ως την Νο1 επιλογή σε λέβητα pellet. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜ..

5.400,00€ 4.650,00€

 Κωδικός: P50

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ PELLET PELLET P50

Η αερόθερμη σόμπα Pellet P50 είναι πρωτότυπα σχεδιασμένη, με κεκλιμένο καπάκι και παροχή θερμού αέρα μέσω ειδικά διαμορφωμένων περσίδων που τον κατανέμουν ομοιόμορφα  στο περιβάλλον. Πρόκειται για σόμπα σχεδιασμένη για την παραγωγή ζεστού αέρα με την αυτόματη καύση του pellet ξύλου. Όλες οι φάσεις λειτουργίας διαχειρίζονται από μια ηλεκτρονική πλακέτα με ειδικό πρόγραμμα, με στόχο τις υψηλές αποδόσεις και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων με τη μέγιστη ασφάλεια. Ο ζεστός αέρας που παράγεται..

1.250,00€ 1.070,00€

 Κωδικός: P55

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ PELLET PELLET P55

▶ Αυτόματη λειτουργία.▶ Φιλικό και εύχρηστο menu λειτουργίας με ελληνικούς χαρακτήρες.▶ Χαμηλή κατανάλωση, με πολύ μεγάλη απόδοση έως και 92%.▶ Μεγάλη αυτονομία μέχρι 24 ώρες.▶ Δυνατότητα τηλεχειρισμού με τηλεκοντρόλ. ▶ Δυνατότητα τηλεχειρισμού από κινητό τηλέφωνοΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΣΧΕΔΙΟ..

2.150,00€ 1.850,00€

 Κωδικός: VISIO

ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETS ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

PPELETECH  VISIO  24 kwΣόμπα εσωτερικού χώρου  μοντέρνας σχεδίασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Ατομική μονάδα θέρμανσης για διαμερίσματα η σπίτια μικρής ενεργειακής κατανάλωσης.Η σόμπα VISIO έχει σχεδιαστεί με κύριο κριτήριο την πανοραμική προβολή της φωτιάς  χάρη στο μεγάλο κεραμικό τζάμι που διαθέτει δημιουργώντας συνθήκες θαλπωρής και ζεστασιάς στο χώρο αντίστοιχη μίας σόμπας ξύλου.Compact κατασκευή με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, μεγάλη απόδοση  και η δυ..

3.750,00€ 3.950,00€

 Κωδικός: WS55

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ WS 55

Ø  Ελεγχόμενη καύσηØ   Χώρος καύσης από χυτοσίδηρο με μεγάλη αντοχήØ   Χαμηλή κατανάλωσηØ   Υψηλή ποιότητα κατασκευήςØ   Δυνατότητα επιλογής αερόθερμης η με φυσική ακτινοβολίαΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΣΧΕΔΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚορυφαίας ποιότητας GG-20 χυτοσίδηρη επένδυση των εσωτερικών τοιχωμάτων του χώρου καύσης για μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται με άριστη αντανάκλαση της θερμικής ακτινοβολίας. Ρυθμιστικό εισαγ..

1.200,00€ 999,00€

 Κωδικός: HYDRO30

ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ HYDRO 30

Χαμηλή κατανάλωσηΜεγάλος βαθμός απόδοσης Χώρος καυσης από χυτοσίδηρο με μεγάλη αντοχή Ασφάλεια στην χρήση Εύκολη εγκατάσταση Υψηλή ποιότητα κατασκευήςΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΣΧΕΔΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ1.   Ο διπλού τοιχώματος χώρος καύσης είναι κατασκευασμένος από χαλυβδοέλασμα. Μεγάλου πάχους τύπου υδροχιτώνιου με εσωτερική πυρίμαχη επένδυση χυτοσίδηρου τύπου GG-20 πιστοποιημένο με μεγάλη αντοχή στις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται και άριστη θερμική ακτινοβολία. Η χρήση ..

1.890,00€ 1.650,00€